За мен

Обичаш музиката и искаш да научиш повече за нея? Тогава си моят ПЕРФЕКТЕН ученик! Вярвам, че всички трябва да могат да изразяват себе си чрез музика или да свирят каквото им допада. Ето защо преподавам уроци по китара и укулеле в София и навсякъде по света (онлайн, разбира се).

Музиката е моята страст и живот и се гордея с това, че съм начело на качествено индивидуално, групово и онлайн обучение.

Целта ми е да подхранвам таланта на учениците си по време на всеки урок по китара или укулеле. Също така подготвям ученици и за изпити като RGT, ABRSM, Rockschool или Trinity.

Запиши се за своя първи урок на половин цена с мен, като кликнеш ТУК или започни своето музикално пътешествие с моите БЕЗПЛАТНИ съвети и упражнения.


Здравей!

Аз съм Нели, преподавател по китара в София. Обичам да свиря всякакви жанрове и затова обичам да преподавам! Създадох този уебсайт и услугите в него, защото искам да ти предложа качествен начин да учиш със собственото си темпо и на достъпна цена.

Работата ми е донесла много доволни студенти, приятели и щастливи колеги и се наслаждавам на всеки момент от всичко това!

С нетърпение очаквам да видя твоето щастливо лице, когато се научиш как да свириш песните, които искаш!

Всичко най-хубаво!
Нели :)“

ПРОФИЛ

Квалификации: Професионална Диплома по Изпълнение на Музика (Отличие) BTEC level 5
  Бакалавър по Изпълнение на Съвременна Музика (Hons) 2:1
  Сертификат за Защита на Децата – EduCare
Инструменти: Електрическа Китара
Акустична Китара
Класическа Китара
Укулеле
Бас Китара
Жанрове/стилове: Всички жанрове, които Ви харесват – преподавала съм всякакви неща – от клисическа музика, съвременен акустичен стил, през джаз и до метъл.
Преподавани Нива: Начинаещи до Напреднали

МОЯТА ИСТОРИЯ

Когато бях на 18 години, направих нещо, което едва сега осъзнавам,  е доста страшно. Преместих се от живота си с родителите си в моята малка родна страна на България, в музикалната столица на света – Лондон, за да продължа висшето си образование по музика.

Оттогава свиря в (твърде много, за да ги изброя) проекти като китарист, а също и като басист! Свиря всякакви жанрове – фолклорна музика, рок, прогресивен метъл, ърбън соул, акустика, класика, поп… общо взето всичко, което ми харесва като звучене. И да, спокойно  може да се каже, че имам еклектичен вкус в музиката! Ето защо установих, че преподаването е идеално за мен. Всеки мой ученик също харесва разнообразна музика, така че се чувствам късметлия в това отношение. Кой не би искал работа, в която постоянно да открива нови песни и да прави хората щастливи в процеса?

ЗАЩО НЕЛИ МУЗИКА?

Вълнуващо и вдъхновяващо е внезапно да се намериш на място, където си заобиколен от музиканти със сходни интереси. През първата си година в университета научих толкова МНОГО неща не само от учителите си, но и от моите СЪСТУДЕНТИ. Тогава осъзнах, че няма нито едно място, на което можете да научите музика, нито един човек, който да ви научи всичко това. Ето защо създадох онлайн общност за съмишленици китаристи, които да учат с качествени ресурси на достъпна цена или дори БЕЗПЛАТНО!

Не мога да изразя колко се радвам да виждам нашето Китарно семейство да расте! Мога само да се надявам, че опитът и съветите ми са полезни и нашата общност ще продължава да те подкрепя по музикалния  ти път. Моля, не се колебай да се присъединиш към нашето Китарно семейство по-долу, където ще намериш съвети от китаристи от всички нива, както и ексклузивни безплатни упражнения и съвети за китара директно от мен!

 

Запиши се!

Научи как да свириш на китара сам/а с безплатни материали от моя мейлинг лист и обучителни видеа.

Please wait...

Благодаря ти, че се абонира! Очаквам с нетърпение нашия индивидуален урок!