Цени и често задавани въпроси

За мен е много важно да направиш правилния избор при обучението си. Ето защо ето защо тук ще намериш отговорите на най-често задаваните въпроси.

Какви са вариантите за индивидуални уроци по китара в София?

  • 1ви урок – на ПОЛОВИН цена
  • при предплащане на 10 урока, получавате 10% ОТСТЪПКА
  • за 30-минутни уроци, се свържете чрез нашата [КОНТАКТНА ФОРМА]

Вижте актуални цени на уроците ТУК.

Какви са цените за консултации по интернет?

  • Моля, имай предвид, че обещавам ВИНАГИ да ти предоставя БЕЗПЛАТНА онлайн поддръжка – без значение дали си ученик, който плаща за уроците, или не. Можеш да получиш достъп, като се регистрираш ТУК

На ученици от какви възрасти преподавате?

  • Преподавам на ученици от ВСИЧКИ възрасти. Никога не е късно да започнете да се обучавате, а що се отнася до по-малките – ако се съмнявате, че са готови, за това предлагаме първия урок на половин цена. Различните деца се развиват различно и имат различни интереси. Мога да Ви посъветвам след първия урок дали Вашето дете е готово да започне и какво развитие можете да очаквате. Възрастовата група, на която съм преподавала досега е 4-75!

Имате ли свидетелство за съдимост?

  • Имам свидетелство за съдимост и съм преминала обучение по защита на децата. Вярвам, че наличието на безопасна среда за учене е един от ключовите компоненти за успешен напредък.

Подготвяте ли деца за изпити?

  • Да. Докато прогресът зависи до голяма степен от това колко се упражнява ученикът, аз съм обучени професионалист и мога да гарантирам, че Вие ​​или Вашето дете ще постигнете максимално възможното. Подготвям и ученици за изпитите по ABRSM, Trinity и Rockschool. Ако имате интерес да кандидатствате в университети във Великобритания, тези изпити носят допълнителни точки и са в помощ при кандидатсването във всички учебни заведения.

Колко време трябва да се упражнявам?

  • Докато по-усиленото упражняване определено ще е от полза за Вашия напредък, дори 5 минути на ден могат да имат огромен ефект. Това се дължи на „новите мускули“, които използвате, когато започнете да се учите – следователно по-честото и по-кратко като продължителност и интензивност упражняване е по-добро от продължително упражняване веднъж седмично.

Запиши се на урок