6 Предимства на онлайн уроците по китара

Чувал/а си за онлайн уроци по китара, но не си сигурен/а дали е добра идея? Няма да знаеш със сигурност, докато не пробваш, но има някои неоспорими предимства, които може да ти помогнат да решиш. Онлайн уроците не са нещо ново и вече са доказали своята ефективност, като са предпочитаният метод на обучение от мнозина. Същото важи и за уроците по китара! Ето някои предимства на това да учиш китара с учител онлайн:

  1. Избираш своя учител

Вероятно най-сериозното предимство на онлайн уроците е, че получаваш достъп до професионалисти от целия свят. Можеш да си избереш учител, който намираш за особено подходящ за себе си, защото изборът ти не е ограничен само до учителите в твоя град. Преди да се запишеш, можеш да чуеш изпълнения на потенциалния си учител или да потърсиш някой с конкретна специалност. Онзи супер страхотен изпълнител, който видя в Instagram, може да бъде новият ти учител!

  1. Гъвкаво време

Много хора искат да се научат да свирят на китара, но поради липса на достатъчно време не го правят. Може би имаш хаотичен график в университета, работни ангажименти или други отговорности, които те карат да мислиш, че е невъзможно да вмъкнеш още нещо в графика си. Изборът на онлайн часове ще ти спести много време – всичките пътувания от и до определено място. Тези минути може да са точно спестеното време, необходимо за да се побере урока по китара в деня ти! Освен това, тъй като нито ти, нито преподавателят ти ще прекарвате време в пътуване, ще бъдете по-гъвкави при определяне на времето за урока.

  1. Ефективност на разходите

Провеждането на уроците онлайн не би те лишило от много от това, което включва урокът на живо, но ще ти спести пари. Както вече споменахме, тъй като нито ти, нито учителя ти ще харчите пари за транспорт, съответно и самата такса за урока ще бъде по-млака. Пък и както казват, самото време е пари, а онлайн уроците го пестят!

  1. Индивидуален подход

Има много начини, по които можеш да се научиш да свириш на китара, но в годините опит на Нели като най-добър начин се е доказал индивидуалният подход. При онлайн часовете нещата стоят по същия начин, както при уроците на живо. Учениците учат най-добре чрез музика, която харесват – и затова Нели съобразява уроците с любимите песни на учениците си. А онлайн е още по-лесно директно да се обменят песни и файлове с упражнения в реално време по време на урока!

  1. Загряване и продължаване на упражняването

В комфорта на своя дом можеш да започнеш със загряването преди да е започнал самият урок. По този начин не само ще покажеш на учителя си най-доброто си свирене, но и ще извлечеш повече от урока. Също така след като приключите с урока, можеш без прекъсване да продължиш да се упражняваш, докато не затвърдиш всичко научено.

  1. Запис на уроците

Ако учиш чрез онлайн уроци, със съгласието на своя учител можеш лесно да записваш уроците си, за да ги прегледаш по-късно пак. По този начин със сигурност ще си наясно с всичко от всеки урок, преди да продължите напред.

Научи още предимства на онлайн уроците, като се запишеш за такъв! Нели предлага 50% отстъпка от първия ти онлайн урок – запиши се тук днес! А можеш да започнеш и с някои от безплатните уроци на YouTube канала на Neli Music като този и този.

https://www.youtube.com/watch?v=PCRiwfliE3o

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *